Esittely

Olen 53-vuotias Mikkeliläinen. Asun Lähemäellä omakotitalossa pienen perhoskoirani kanssa. Olen kolmen lapsen äiti ja lapseni ovat muuttaneet jo opintojen perässä maailmalle. Työskentelen tällä hetkellä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä. Toimin monessa yhdistyksessä ja näistä saan voimavaraa ja tukea jaksamiseen elämässäni. Ihmisten tapaaminen ja kohtaaminen yhdistyvät työssäni ja vapaa-ajallani. Heistä saan iloa ja voimaa!

Olen ahkera, sitoutunut, toisia kunnioittava ja yhteistyökykyinen. Omaan myös hyvät neuvottelutaidot.

Yhteistyöllä saamme tehtyä paremman Etelä-Savon meille kaikille asua, olla ja elää!

Toimin oman puolueosastoni  Mikkelin Demarit ry. puheenjohtajana. SDP:n luottamustoimia minulla on SDP:n Kaakkois-Suomen naispiirin hallituksessa sihteerinä. Olen SDP Mikkelin kunnallisjärjestön hallituksen jäsen. Puoluekokousedustajana olen ollut Seinäjoella 2017 ja Tampereella 2020. Demarinaisten liittokokous edustajana olin Marraskuussa 2021 pidetyssä liittokokouksessa, siellä minut valittiin Demarinaisten liittohallitukseen varajäseneksi.

Luottamustoimia minulla on tällä hetkellä Sodan- ja Rauhan keskuksen Muistin säätiön hallintoneuvoston jäsenyys, Etelä-Savon kampuskiinteistöt  kuntayhtymän hallituksen jäsenyys ja Etelä-Savon maakuntahallituksen varajäsenyys. Olen myös Mikkelin Työväennäyttämöpäivien hallituksen jäsen.

Omassa ammattiosastossa Etelä-Savon sairaanhoitopiiri JHL ry:ssä olen puheenjohtajana, taloudenhoitajana, jäsenasianhoitajana. Toimin myös Essoten JHL:n varapääluottamusmiehenä. Olen myös ammattiliittoni JHL:n hallituksen varajäsen. Ammattiliittotoiminta onkin lähellä sydäntäni. Liiton koulutukset: luottamusmies, työsuojelu ja järjestöpuolella ovatkin olleet iso osa elämääni. Verkostoituminen on tuonut minulle ystäviä ympäri Suomea. Kiitos teille rakkaat! Edunvalvonta asioiden parissa onkin vierähtänyt jo 14 vuotta.

Sak:n Mikkelin seudun paikallisjärjestössä olen taloudenhoitajana ja sihteerinä. Olen SAK:n Etelä-Savon aluetoimikunnan jäsen. Olen myös SAK:n edustajiston varajäsen. Sak:n tapahtumat ovatkin vieneet minua ympäri Suomea, sekä naapurimaahan Ruotsiinkin asti.

Seurakunnan toiminta on minulle aina ollut läheistä, olen ollut nuorenpana tyttökerhon ohjaajanakin. Nykyisin olen Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunnan valtuuston varajäsen. Kristilliset arvot ovat minulle erittäin tärkeät ja läheiset.

Tähän esittelyyni, lisään loppuun Miina Sillanpään tekstin.

Se kuvaa sitä miksi toimin politiikassa, järjestötoiminnassa ja myöskin nykyisessä työssäni.

”Jokaisella ihmisellä on elämässään oikeus hyvinvointiin, inhimillisiin työoloihin ja ihmisyyden kunnioittamiseen.”